Close

Gjithmonë afër jush me super kredi


Norma e interesit 3.5%


0.5% shpenzime administrative


Kohëzgjatja e kredisë deri në 300 muaj


Norma efektive e interesit 3.77%

Bëhu pronar i shtëpisë së ëndrrave tua 

Njihuni me mënyrat dhe benefitet më të përshtatshme të kreditimit për ta bërë ëndrrën tuaj realitet

Forca që ju gjendet gjithmonë pranë

 E dimë se çfarë kërkoni dhe bëjmë çmos që ta keni. Misioni i BKT-së është t’u sigurojë njerëzve qetësi, lehtësi dhe mundësi në sektorin bankar.

93+ vite eksperiencë

Gjendemi në lokacione të shumta dhe gjithmonë afër jush për çasje më të shpejtë.

MBËSHTETJE 24 ORË

Në BKT do të gjeni produktet të përshtatshme për individë dhe biznese, për nevojat dhe mundësitë tuaja

KUDO AFËR JUSH

PRODUKTE TË PËRSHTATSHME

BKT është afër jush 24/7.

Ju mund të kryeni transaksione kudo dhe në çdo kohë.

NORMA TË VOLITSHME

BKT ju mundëson që të merrni financimin e nevojshëm në një periudhë të shkurtër kohe. 

SHPEJTË

Shërbime

të shpejta

dhe efikase

SIGURTË

Kushtet e kredisë

Ju lutem shkarkoni dokumentacionin përkatës që kërkohet për Kredinë Hipotekare.

© 2018 - Banka Kombëtare Tregtare - Të gjitha të drejtat janë të rezervuara